Gezichtsbehandeling

Prijzen,

Behandelingen;

1/2 uursbehandeling :           € 22.00

reinigen van het gelaat , vapozone, verwijderen van oneffenheden, masker en dagcrème.

45 min.  behandeling :           € 33.00

reinigen van het gelaat , peeling of scrub aangepast aan de huid, vapozone, verwijderen oneffenheden extra tijd, masker en dagcrème.

1 uursbehandeling :                 €44.50

reinigen van het gelaat , epileren, peeling of scrub aangepast aan de huid, vapozone, verwijderen oneffenheden , gezicht en decolleté massage , masker en dagcrème evt. lichte make-up.

1 1/2 uursbehandeling ;         €65.00

reinigen van het gelaat, epileren, peeling of scrub aangepast aan de huid, vapozone,  verwijderen oneffenheden, extra massage, speciaal op uw huid aangepast masker , dagcrème en oog crème, dag make up . * keuze voor harsen of wimper /wenkbrauwen verven.

Anti ageing behandelingen,

Microdermabrasie behandeling                     € 55.00

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de dode huidcellen verwijderd en de structuur van uw huid verbeterd. Tijdens de behandeling schuurt het apparaat als het ware de laag met dode huidcellen van uw huid. Hierdoor komt de huidlaag hieronder aan de oppervlakte te liggen. Microdermabrasie verbeterd de huid en houdt het in goede conditie. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er al frisser, egaler en stralender uit.

Een gezonde en jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit is een natuurlijke peeling van de huid. Ouderdom , bepaalde huidaandoeningen en slechte leef en eetgewoontes verstoren dit natuurlijk proces. De huid vernieuwt zich minder snel en dode huidcellen hopen zich op. Hierdoor kan de huid er futloos en dof uitzien.

Een microdermabrasie behandeling verwijdert de bovenste huidlaag en verbetert de huidstructuur. Hierdoor is microdermabrasie ook een ideale basis voor andere anti-ageing behandelingen.

Microdermabrasie is bijna voor ieder huidtype geschikt. Echter bij bepaalde huidproblemen mag je deze behandeling niet zomaar ondergaan. Tijdens een eerste afspraak bekijken we of de behandeling geschikt is voor uw huid.

 Deze behandeling is uitermate geschikt voor :

*pigmentvlekken

*futloze huid

*droge huid

*verstopte poriën

*rokershuid

*ondiepe rimpels en fijne lijntjes in de huid

*Acne littekens

*milia ( gerstekorrels )

*striae en andere littekens

*vette huid en acne huid

*huidbeschadigingen door zon

Ultra microdermabrasie behandeling       € 95.00

Naast de microdermabrasie behandeling word er tijdens deze behandeling een serum met effectieve werkstoffen op de huid aangebracht. Deze stoffen worden vervolgens door ultrasone golven op de huid gemasseerd. De perfecte combinatie, want de huid kan deze stoffen nu extra goed opnemen.

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft voor een optimaal resultaat verschilt per persoon. Leeftijd, huidconditie en leefstijl spelen een belangrijke rol hierin. Naarmate we ouder worden verloopt de celdeling trager. Hierdoor zijn er vaak meer behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tijdens de eerste afspraak word een analyse gemaakt en stellen wij een persoonlijke kuur voor u samen.

Na de behandeling kan uw huid er rood uitzien of wat trekkerig aan voelen. Dit is normaal en trekt binnen enkele uren tot dagen weg.Wij raden u aan om in de dagen na de behandeling direct zonlicht te vermijden en adviseren u om een crème met hoge factor te gebruiken om u optimaal te beschermen.  Enkele dagen na de behandeling kunnen er plaatselijke schilfers en kleine wondjes tevoorschijn komen. Dit hoort bij het huid vernieuwingsproces !!  Probeer er niet aan te zitten en de huid met rust te laten. De huid hersteld zich vanzelf. U zult merken dat na een paar keer uw huid er frisser, gezonder en egaler uit gaat zien. Dankzij de aanmaak van collageen voelt de huid sterker en gehydrateerd aan. Uw littekens zijn minder zichtbaar , rimpels en lijntjes vervagen en de poriën worden kleiner.